Foto och Grafisk design Uncategorized

Business chic – Photoshoot med Emma

Photoshoot i centrala Göteborg

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan jag och Emma körde Photoshoot inne i Göteborg. Det är med andra ord hög tid att jag visar upp ett axplock av de foton jag tog. Känslan jag ville förmedla var Puls, Kraft, Business, Fashion. Ursäkta min språkliga dans mellan engelska och svenska, men vissa ord tycker jag blir bättre på engelska! Jag ville helt enkelt illustrera ett kvinnligt affärsmannaskap kan man säga, i pulsen i en storstad. 

Ljuset varierade väldigt mycket denna eftermiddag i slutet av augusti, men det tycker jag gav många spännande skiftningar, så det gjorde mig inget alls. Jag använde mig enbart av naturligt ljus. Min kärlek till motljusfotografier har inte blivit svagare, så även denna gång blev det mycket motljusfotografier!

Nu låter jag fotona nedan tala för sig själva 🙂

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

One comment

  1. Duktig du är! Gillar den näst sista bilden mest tror jag!
    Svar: Ja att det är vi är så pirriga över detta!! Lanseringen blir till hösten och det beror lite på när allt blir klart, så fort vi är nöjda så kläcker vi nyheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *