Uncategorized

Hemma igen efter två dagar i Solna

Borta bra men hemma bäst

Nu är ordningen äntligen återställd, och jag befinner mig på hemmaplan igen. Borta bra men hemma bäst stämmer verkligen! Denna gång har jag haft en väldig hemlängtan, igår kväll var värst. Så tyst och eländigt på hotellrummet, så ensamt när jag skulle sova. 

Men, bortsett från hemlängtan, har det varit två inspirerande dagar fulla med insikter. Jag har lärt mig coacha och leda utifrån min DISC-profil, och med hänsyn till mina medarbetares profil. Teori varvat med praktiska övningar, mycket skratt, hög igenkänning och aha-upplevelser! Längtar efter att få börja coacha med utgångspunkt på det jag lärt mig, och att få leda med alla mina nya redskap. 

 

Shopping på Disney Store

Det blev även en liten vända i Mall of Scandinavia igår. Jag var helt slut i rutan så det blev inte stora varvet, men ett besök på Disney Store fick högsta prioritet. Barnen var vakna när jag kom hem förut, och de blev glada för sina presenter. Det köpcentrat är verkligen något alldeles extra! Tur man inte bor i Solna 😉

Måste även nämna att hotellet jag bodde var helt fantastiskt! Det enda som jag inte var helt nöjd med var frukostbuffén, men resten var top notch. Italiensk stil, häftig inredning och stor takterass. I entrén stod en Fiat 500. Hur coolt som helst.

 

Mitt hotellrum.

Man kunde köpa lite smått och gott, bland annat olivolja.

Klassisk Italiensk bil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *