Foto och Grafisk design

Ont i magen och en bra idé

Stackars magen

Imorse vaknade Oliver med ont i magen. Han har haft lite problem med den sedan i vintras, och nu känner vi att vi ska kolla upp den. Det blev hur som helst vab för Oliver, som maken tog. Själv hade jag sedan innan planerat in att ta ledigt halva dagen. 

Redan strax före ett hämtade jag upp Isac, och vi kom överens om att vi skulle äta mellis ute idag. Olivers mage gjorde inte längre ont när vi kom hem, och han ville gärna göra oss sällskap. Det blev kalla pannkakor ute på framsidan. Mysigt, även om solen gömde sig bakom molnen. Jag älskar våren!

 

 

Snart kommer mint trädgård att vara helt underbar och grönskande!

 

En idé

Jag har varit uppriktigt deppig över rådjurens framfart i rabatterna, och det satt i än idag. Tills jag kom på en idé, en bra en om jag får säga det själv! Jag ska köpa fröer och sätta i rabatterna där det eventuellt blir tomt på grund av dessa rådjur.  Även om detta inte funkar med just tulpaner så vitt jag vet, så kan det bli många andra fina blommor. Jag tänker mig vallmo, lupiner och kanske lavendel. 

 

Här, där rådjuren gnagt  ner så mycket som det bara går, vill jag så blommor om dessa inte tar sig. När man sår kommer det bara blommor en gång som jag fattat det, så det blir perfekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge