Uncategorized

Dejt med Lina

Idag träffades jag och Lina för att ha en dejt på Sense, och det var mycket nice. Long time no see som man säger.

Som vanligt så pratade vi om allt mellan himmel och jord, och några av ämnena som avhandlades var knepiga kunder, minnen från vår dekadenta sommar, Friskis & Svettis, och Stockholm. Lina planterade ett litet frö i mitt huvud…..

… och jag är definitivt öppen för alla förslag. Det kan hända att hon hamnar i Stockholm i framtiden, och det kanske skulle vara kul att prova att bo i en annan stad? Det enda kruxet är att jag älskar, och då menar jag verkligen älskar Göteborg. Åtminstone på sommaren.Miljöombyte är vad det handlar om. Jag känner att jag står och stampar på samma ställe. Det händer inte mycket just nu. Jag vill att det ska hända något nytt, jag vill ändra på saker och ting. Jag tror att en ny lägenhet skulle vara perfekt. Och det är vad jag tänker jobba för här framöver.

5 Comments

  1. När jag ligger inför döden vill jag kunna tänka tillbaka på mitt liv med gott samvete. Jag vill kunna vara stolt över mina gärningar. Jag vill känna att jag varit en tillgång för mina medmänniskor. MEN JAG VILL FAN INTE SITTA INNE MED VETSKAPEN ATT JAG PISSAT BORT TID I SVERIGES RÖVHÅL! FLYTTA INTE DIT! Och det gäller Lina och Richard också. Tacka vet jag Götet och Det Goda Moset.

  2. Haha!!!! Du skall nog strunta i mackans inlägg tror jag, det skall jag iaf! 😉
    PUSS och tack för en mycket trevlig afton i fikats tecken!

  3. Hmm. Maste nog medge att jag var lite pa lyran nar jag skrev det dar… Men In Vino Veritas heter det ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *