Uncategorized

Tycker synd om mig själv

Fick ringa och sjukskriva mig idag. Har så ont i magen. Haft halsbränna och sura uppstötningar till och från sedan innan jul, och förra veckan hade jag magkatarr en eller ett par dagar. Idag gjorde jag misstaget att äta ägg och dricka kaffe på fastande mage, till frukost. Det tyckte inte min mage om. Inte alls. 

Jag har idag påbörjat en kur med Omeprazol, och fått rådet att äta kokt mat.

Egen reflektion: Jag ska givetvis skippa kaffe och ägg under dagen. Kokt mat…. Fasen vad trist! Jag får prova mig fram och se vad magen tycker är okej. Jag vet i alla fall att hur ohungrig man än blir, så måste man äta. Att vara hungrig förvärrar magkatarren.

 

Inget foto på mig idag, det får bloggen vara utan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *