Uncategorized

Hur gick det med mina mål för 2016?

Hur gick det egentligen med förra årets mål? Låt oss kika på vilka jag nått.

 

Bli bättre på att storhandlaBåde ja och nej. Vi har blivit bra mycket bättre på att inte handla varje dag. Det har kommit sig naturligt då vi numera inte har en mataffär på gångavstånd. Men vi brukar veckohandla, så det känns som målet är uppfyllt på sätt och vis.

Skriva matsedel  för att få variation i vardagsmatenNej, det har det inte blivit mycket med.

Styrketräna en gång i veckanFår jag säga pass? Skämt åsido, nej jag har inte styrketränat varje vecka. 

Ta hand om mig själv merbåde kroppsligt och själsligt – Själsligt, ganska bra. Kroppsligt, nja. Måste börja gå mer till frisören. Borde boka in ett läkarbesök och göra en koll också.

Åka på spaNej, det har varit dåligt med det. Har tänkt tanken flera gånger, men det blev just inte mer än så.

Äta mindre godisI perioder, definitivt. Men jag har i perioder varit en komplett godisgris. Nu i november gjorde jag något åt det, igen. Har ätit lite godis under jul och nyår, men faktiskt inga mängder. Hållit mig bra på mattan.

Utvecklas karriärmässigt Japp, check på den!

Uppgradera min kamerautrustningNej, det har jag inte prioriterat. Men det målet har jag flyttat fram till i år.

Fotografera ett bröllopNästan! Jag fick frågan om jag ville fotografera ett bröllop i somras, men sen bestämde sig brudparet för att köra på en annan lösning. Otroligt smickrande att ha fått frågan i alla fall. Flera gravid- och familjefotograferingar har det däremot blivit.

 

 

Kontentan? Jag klarade mig fint även om jag inte nådde alla mål 😉 Man kan ju faktiskt revidera sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *