Uncategorized

Tvålen är min bästa vän!

Dagar som dessa är sällsynta. Dagar när man vaknar av sig själv tidigare än man bör gå upp, efter en utekväll då man kom hem halv fyra, utan baksmälla… Perfekt! Dricker kaffe bryggt med kaffefilter a´la Lompan, dvs hushållspapper! (Ja, jag har glömt köpa kaffefilter och orkar inte gå ner till affären och handla….!) Det bör dock tilläggas att kaffet dricks ur en ljuvlig Filippa K-mugg, så ”it all evens out in the end!”

Märklig kväll igår, mycket märklig. Utekväll med ett gäng från Burger King Järntorget som jag jobbade med för två år sen ungefär. Hamnade till slut på Gretas, och det var en upplevelse kan jag säga! Har visserligen varit där ett par gånger förut, men för några år sen. Då fick jag däremot inte uppleva denna eminenta dragqueenshow jag fick uppleva igår! Tre transor som imiterade diverse olika schlagerartister… Jäkligt kul och med en touch av snusk!

Vad som inte var så kul var att stämpeln jag fick färgade av sig på min finaste Lacoste. Ledsamt… Men det ordnade Lompan när hon kom hem! Fram med Galltvålen, och saken var biff! Nu när jag tittade efter såg tröjan nämligen ut att vara helt fri från allt stämpelkladd! Denna underbara tvål tar även bort fläckar som intorkad choklad, intorkat läppstift, fettfläckar, rödvin… You name it!

Jobba idag. Minimalt sugen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *