Uncategorized

Grillspett, havsbad och ölkannor!

Jag har inte bloggat på ett tag nu. Ursäkt: händelserikt liv. Här kommer hursomhelst en uppdatering av mitt liv!

Måndag: Liselotte är äntligen ledig! Det är dessutom fint väder. Spenderade halva dagen på Saltholmen med Anna. Låg på en klippa, snackade en massa, njöt av livet. Underbart. Brände dessvärre upp min stackars bleka kropp… Aj. Detta trots insmörjning av solskydd. Illa.

Jag och Anna
Det var min tur att fixa maten på kvällen, så jag begav mig till Ica Focus och handlade. Grillspett var jag sugen på, så det blev lite kött och lite kyckling, samt färsk pasta. Mums. Begav mig upp till Johanneberg och en alldeles speciell takterass… Grillspett+Heineken+Lina+Richard+Johan+Liselotte=Mysig måndagskväll. Vad som inte var så mysigt var min sönderbrända fula kropp!

Grinig och med fula märken efter mina solglasögon….

Tisdag: Fortfarande fint väder, fortfarande sug efter solen trots min brännskadade kropp. Jag var dessutom sugen på att bada då det inte blev av på måndagen. Perfekt, eftersom Lina var lika badsugen hon. Det blev Saltholmen igen, men bättre klippor och bättre badmöjligheter. Vi solade, snackade, badade, läste sommarastro, badade igen….. Hur skönt som helst! Vi var som två barn när vi badade, eld och lågor när det kom vågor att leka i! Det är så underbart befriande att kunna bli lite barnslig ibland! Jag njöt….

Badbrudar!

Onsdag: Dagen börjar med ett mastodontpass på jobbet; 08:35 – 19:00. Lagom pigg efter det passet… Varmt, stressigt. Begav mig ändå till Sommarklubben efteråt. Det ångrar jag inte en sekund. Hade en toppenkväll! Vitt vin, rosévin, ölkannor…. Alkoholen flödade och stämningen var på topp! Pratade om allt ifrån gamla ex till framtida resor! Hade dessutom en mycket ”intelligent” konversation med en kille i solglasögon!!!! Kontentan av det hela var att vi var snygga människor! Man tackar och tar emot… 😉 Skön kväll….

Nu sitter jag i värmen och fördriver tiden tills det är dags att åka och jobbiga futtiga fyra timmar. Jag har ett toppenliv just nu! Jag gör roliga saker med sköna vänner, jag är kär, jag har en massa roliga planer…. Sommaren är här och jag behöver inte lika mycket sömn, vilket innebär att jag har tid att göra en massa roliga saker!

Tack alla underbara personer för att ni förgyller mitt liv!

3 Comments

  1. Wehooo! Grymt bloggat Lompan! Vi har störtskönt när vi umgås! Alltid roliga saker att snacka om och att göra! Jag kommer nog aldrig att tröttna på sommar, sol, bad, vin, öl i goda vänners lag! Snygg bild det blev på oss i badskrudarna föresten! Nu är det min tur att försöka ge sig på ett och annat. Jag talar om bloggen såklart 😉 Har´e najs så ses vi snart igen. Om inte innan, så på söndag!

  2. Sno på! Jag tycker också att vi har grymt kul! Nu jobbar jag kväll fredag och lördag, men på söndag har vi en dejt, absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *