Uncategorized

My feet are killing me!

Efter nio timmar på fötter är det skönt att sitta ner. Mina stackars fötter värker något infernaliskt just nu. Men jag är van. Brukar vara så när man jobbar på BK. Och jag har verkligen testat alla möjliga sorters skor. Det gör ont ändå.

Brände mig på en fritöskorg igår. Klantig som jag är. Man ser på ärret vad jag bränt mig på! (bild kommer) Det gör ont. Hur kan man vara så klantig?! Ibland undrar jag om det är en hamburgerrestaurang eller ett dagis jag jobbar på? Idag var det mer dagis än restaurang…. (Tålamod är en dygd, Liselotte)

Har som sagt börjat jobba. Är helt okej, det genererar ju pengar. Men det sliter på kroppen. Det är dessutom oerhört påfrestande att ständigt vara så social, glad och trevlig (står mest i kassan just nu). Vilken tur att jag är så naturligt trevlig då!!!

Vill göra något kul i helgen… Gärna dricka ett glas vin eller två. Någon intresserad?!

2 Comments

  1. Jag är mycket sugen på att dricka lite vin! På lördag skall vi på bröllop så då blir det lite svårt, men imorgon kanske, eller hänkar ni kanske på till ”utanför Ullevi” för att lyssna på Robbie Williams, vi är några som skall dit…. !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *