Uncategorized

Två foton från min VAB-tisdag

Jag skrev häromdagen att vi trodde att Oliver var dålig på grund av tandsprickning. Jo, men visst. Det behöver förstås inte vara så, men idag när jag borstade hans tänder kände jag att en tand precis tittat fram. Nu ska de sista tänderna fram, inte undra på att han är och gräver sig i munnen!

  Nu ska mitt bedrövliga sockersug väck! Det är hemskt och varje kväll är jag godissugen. Min plan är att börja äta bättre mat överlag, dricka mer vatten, samt ta en te eller kaffe om jag blir toksugen. Får se hur det går, men jag har lovat mig själv en belöning om jag håller mig på mattan i en vecka.

Finn ett fel? Mario, du är fantastisk, men inte i mitt vardagsrumsfönster 😉 

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *