Uncategorized

Känner mig olycklig! 

Rakt ur hjärtat – har känt mig ledsen över en sak i några månader.

Jag blir aldrig utvald på några av de bloggevents jag ansöker till. Jag vet att jag inte har en stor blogg eller tusen följare på Instagram, men inte ens om det är lottdragning faller lotten på mig. Det känns som om att jag är en av de som blir valda sist på skolgympan, och den känslan är så jobbig! Som om att jag, och min blogg, inte duger.

Blir arg på mig själv dessutom, vem blir ledsen över en sån här sak! Jag borde sluta blogga istället!

/ledsen och melodramatisk ??

 

img_4098.jpeg

4 Comments

  1. Men, va lustigt, på ett sorgset sätt, att vi skrev om samma sak, måste bara fråga dig om det var eventet i Kungsbacka? det var nämligen det jag hade hoppats på att få bli inbjuden ,till, men nä, samma “vanliga utvalda skara” får givetvis komma och inga “nya”….
    Borde bojkotta de bloggarna…. eller ordna ett eget event 🙂
    Ser att du bor i Lerum, inte så jättelångt från mig då, bor nämligen i Tjörns kommun.
    Kramar till dig!

  2. Fina Liselotte! Blir verkligen ledsen att läsa hur du känner 🙁 Du är en så godhjärtad fin människa! Kram till dig <3

    PS. Det som Nazima skrev, ordna ett eget event. Det är faktiskt inte så dumt. Man får en fot in i eventvärlden och man får också känna på dom hårda kraven som företagen ställer. Dom vill ju oftast se statistiken på bloggarna man bjuder och efteråt så vill dom se att trafiken till deras sidor ökar. Det kan i vissa fall förklara varför samma bloggare går på event efter event, men ibland så är det ju också för att arrangörerna bara bjuder sina egna kompisar… :-/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge