Uncategorized

Trötthet och planer

Trött, tröttare, tröttast. Det är Liselotte idag. Kom hem ganska sent igår, och låg och tänkte, så jag somnade inte på ett tag. Sen vaknade jag fem i morse av att något lät på min balkong. Vinden hade tagit tag i en tom kruka som jag glömt ta in. Sen kunde jag naturligtvis inte somna om på ett tag efter det heller. Vinden ven, fönstret dånade, och Lompans hjärna gick på högvarv.

Fyratimmarsfika i Lexby igår. Lätt veckans hittills roligaste stund. Skvaller, flera koppar gott kaffe, skratt. Liknande önskningar. Planer.

Har tillbringat två halvdagar med att fixa 126 etiketter, packa ner vattenflaskor i kuvert och lägga i postsäckar. Kände mig ett slag som Karl-Bertil Jonsson! Fast bara för en kort sekund! Två veckor kvar här nu.

Apropå veckor. Hur ska jag överleva?! Må tiden gå fort, må tankarna sväva.

Och förresten! Ge mig ett jobb också nu när det är önsketider!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *