Uncategorized

Spelkväll och Valand


Jag har ett problem. Jag har ett stort problem. Jag sitter med en fördel/nackdel på hand och vet inte hur jag ska hantera det. Fan.

Igår var det spelkväll hos Tess och Mikael. Övriga deltagande var jag, Lina och Hansson. Eller nja, vi hann med att spela ett spel, Cluedo. Första gången för mig, vet inte riktigt vad jag tycker om det spelet! Tror kanske att man ska spela det flera gånger för att få grepp om det.

Vi hann såklart med att tjöta en hel del också. Tittade på bilderna från i lördags, hann med att dregla lite också! Jag är nog den mest patetiska människa på denna jord!!!

Vid tolv var det dags för mig att möta upp Per mfl, och Lina och Hansson att åka hem. Valand befann de sig på, jag gick raka vägen in, utan att visa leg eller någonting, det är så det ska vara! Jäklar, vilken köttmarknad det är där förresten! Det första jag gjorde var att nobba en kille! Per var bra igång när jag kom in, roligt att se!

Dansade en hel massa, pratade med folk, drack cider, hade väldigt kul i början! Det enda som sved var hundralappen jag fick betala för att komma in. Det är så dyrt att gå ut ibland. Tacka vet jag Rose och Flying, där man betalar 15 spänn i garderoben, och inget mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *