Isac

Trött, trött, trött….

Man blir trött av att börja jobba igen! Jag somnade som en stock igår, och har en känsla av att jag kommer att göra detsamma senare ikväll.

Ibland smakar en kopp kaffe extra gott.

Imorse när jag lämnade Isac på förskolan sprang han rätt in och lekte med leksaksspisen. Det var otroligt skönt att säga hejdå och gå utan att det blev känslomässigt jobbigt. När jag senare hämtade honom på förskolan var det bara fyra barn där som lekte och busade med en madrass och dockor. Isac blev jätteglad över att se mig och gav mig en lång kram. Men när vi skulle gå hem sen ville han hellre stanna kvar. Bra betyg?!

2 Comments

  1. Jag kan tänka mig att du är trött. Då vet jag vad som väntar mig då! 😉
    Vad härligt att det går så bra för Isac på förskolan!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge