Uncategorized

Bra dag!

Såhär glad är jag idag! 
Bra dag idag. Riktigt bra! Bra prestationer på jobbet och en väldigt bra nyhet. Vill inte berätta vad än, men jag lovar att göra det så snart allt är klart. Jag fick ett telefonsamtal som gjorde mig väldigt glad förut.
Isac hade ätit mycket både till lunch och mellanmål idag, har sovit bra och varit glad. När jag lämnade imorse sprang han direkt in till samma leksak som igår, och när jag kom för att hämta fick han syn på mig när jag kom in genom dörren och sprang mot mig med ett leende. Underbart.

8 Comments

 1. Det är verkligen oslagbart enligt mig =)) Jonathan var ju så förut, men nu får jag nästintill släpa ut honom *haha* Men så fort vi kommer utanför dörren är det inga problem. Men hellre att det är åt det hållet än att han ska vara ledsen när man lämnar. Jag har inte kunnat kommentera eller läsa kommentarer på ett par dagar. Knepigt. Fler blogspot som varit så, men nu kanske det är ordning på torpet igen 😀 Ska bli spännande vad du har att berätta sen *weeeeii* Kramar

 2. LÅter som en fantastisk dag!
  hoppas idag blir lika bra! ; )
  ser fram emot att få höra vad det va för roligt samtal oxå.Nyfiken!
  Tack än en gång för dina peppande om om våran dagisstart.
  Blir så glad!Stor kram

 3. vad skönt! Moa har varit jättelessen varje dag när vi lämnat denna veckan. Är inne på 3e veckan nu. Men det går över fort, det vet jag. Och det hör ju till, fröken sa att hon förstår nu att ni försvinner längre tid men att ni sen kommer tillbaka. Så ja, det är inte så jobbigt för mig, men ändå. Moa har sovit 2 dagar på dagis nu, jag är helt förvånad! 🙂 men också glad över att det funkar:)

  Hihi, ja den där grodställningen när dom sover kör Moa med typ jämt, det ser ju onekligen rätt så gött ut 😉

  Härligt med en sån bra dag för er! kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge