Uncategorized

En riktig klant är jag!

Idag jobbade jag för första gången på ungefär fem månader. Det gick bra och det var precis som om att man aldrig varit mammaledig ungefär. Pendla till jobbet, lunchlåda, rävgif…, nej förlåt kaffe, i pappmugg, snickesnackande med kollegorna. Det enda jag inte kom ihåg var lösenorden till de många system och program jag arbetar i. Det är lätt fixat dock.

Men vilken klant jag har varit idag! På vägen hem inser jag att jag inte har någon hemnyckel med mig. Hyfsat illa när man är först hem och det är ett bra tag till dess att maken kommer hem. Men jag hade en stor mängd tur idag. Världens bästa svärföräldrar var nämligen hemma idag på eftermiddagen och kunde komma till min undsättning med extranyckeln som hänger i deras hus. När jag skulle diska efter maten vispade jag till stekpannan så att en mugg med lite gammalt kaffe rullade ner på golvet. Min fina mugg klarade sig, annars hade jag gråtit över en förlorad Filippa K-mugg, men jag svor lite över den fina pölen på golvet. Och över det faktum att jag är en riktig klant idag.

Dagens två lärdomar:

Se till att flytta med nyckeln som ligger i jackfickan när du byter jacka.
Ställ in muggen i diskmaskinen direkt.

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge