Uncategorized

Tråkig måndag

Vilken värdelös måndag. Jag säger bara det. Jag är deppig och uttråkad, och ska dessutom på styrelsemöte klockan 18:00. Min lunch var inte god, har sökt en del jobb, som jag säkert inte kommer få, jag behöver städa upp i mitt hem, jag struntade i att diska igår vilket automatiskt innebär att jag kommer få diska ganska mycket disk ikväll efter mötet….. Bla bla bla, jag skulle kunna vara negativ i all evighet. Tråkig måndag.

Nåja, igår var en bra söndag. Tillbringade dagen med Lina och Richard, kul som vanligt. Innan jag mötte upp dem på stan tog jag en timmes promenad i sällskap med min iPod. Kände att jag hade en del att tänka över, och det görs bäst i frisk luft. Inte blev jag mycket klokare iofs, men jag fick mig iaf frisk luft! När jag kom hem kom jag på att jag hade fått mina ”leksaker”, och sniffade lite på de två flaskorna. Kan nog bli bra! Den tredje leksaken har jag inte testat än….. Får se när det blir. Men jag är olidligt nyfiken!

Jag, Lina och Richard tillbringade hursomhelst dagen på stan. Lina fick sig en ny mobiltelefon, och samtliga personer fick sig en god, flottig pizza. Trots att jag blev jättemätt redan efter att bara ha ätit halva min pizza tvingade jag i mig nästan hela. Man ska ha valuta för pengarna liksom! Jag och Lina dumpade sedan av Richard på Chalmers, för att fortsätta hem till de tre katterna och många koppar kaffe. Vi pratade relationer, kärlek, hat och diverse andra aktuella ämnen. Lika kul som alltid! Sen tittade vi på massa bilder. Jag passade på att noggrant studera partybilderna från Lördagen den 21:e igen, samt även bilderna från spelkvällen. Jag älskar att titta på foton!

Jag åkte hem vid åtta, trött som vanligt. Pratade lite med folk på msn, och kröp sedan ner i sängen. Fantiserade en stund innan jag somnade. Nu sitter jag här, oladdad och smått irriterad. Nåja, det blir nog bättre imorgon. Hoppas jag.

4 Comments

  1. Måndagar ÄR en tråkig dag. Men helt plötsligt är det fredag kväll och det är bara några timmar kvar till en fartfylld fest! Alla har alltid saker att klaga på och en tråkig grej kommer sällan själv. Lika bra att irritera sig på flera saker samma dag än att sprida ut dem på alla dagar 😉 haha.. Reservation för att det nog inte fanns något logiskt tänkande i det jag precis skrev. Puss iaf. Imorgon blir en bättre dag för dig. En dag mindre till lördag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *