Uncategorized

Sanndröm?

Igår satt jag och pratade med Jessica på msn en bra stund. Över en timme tror jag. Jag insinuerade att hon var mystisk på sin blogg, och hon kontrade med att jag minsann var hemlighetsfull jag med! Det stämmer. Efter att ha pumpat varandra på detaljer var det så smått dags att besöka sängen (för att sova alltså!). Det sista hon skrev var något i stil med att hon önskade mig underbara drömmar. Jag tog henne på orden!

En av nattens drömmar var något slags önsketänkande, men nog så härlig! Jag tror inte på fenomenet Sanndrömmar egentligen, men Önskedrömmar tror jag på! Jag önskar att min dröm blir sann! Eller nåt.

Jag var rejält less och deppig igår kväll. Kände inget hopp. Men nu känns allt mycket bättre. Jag är lugnare och gladare. Tack Jessica!

Träffade Anna vid marklandsgatan för ett tag sen. Hon ska komma på lördag, kul tycker jag! Vi pratade ett slag om vad vi planerar att klä ut oss till, hur segt det är att söka jobb (sökte 8 st igår), och en massa annat. Sen kom buss 58 som vi båda skulle med. Nu sitter jag här, redo (inte!) för en ny arbetsdag. Mår inte alls bra. Kommer jag någonsin känna mig helt frisk?

2 Comments

  1. Va bra att humöret gick uppåt igår. Man förtjänar inte att gå runt och oroa sig över saker man inte rår över. Även om vi tjejer gärna gör det =) Tack själv. Mer girlpower åt oss! puss

  2. Nej, visst gör man inte! Ändå gör man det hela, hela, hela tiden! Jaja. Girlpower var det ja! Och tro på sig själv, goddamit! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *