Bloggevent Foto och Grafisk design Isac

Toppendag – bloggfrukost

IMG_7723_j IMG_7735 _j IMG_7743_j

Igår var jag som nämnt inbjuden på ett bloggevent, en bloggfrukost närmare bestämt! Kul tänkte jag och tog ledigt från jobbet! Isac fick hänga med, och vi tog till hans stora glädje bussen in till stan.

Väl där träffade vi en massa härliga och glada bloggare, några har jag träffat innan, en del var nya ansikten. Samtliga bloggare med kameran i högsta hugg såklart, vad annars! Här ovan ser ni Theodora fota den goda frukosten. Jollyroom hade dukat upp mackor, frukt, juice och massa gott med kalastema. Både cake pops och tårta prydde bordet! Jag älskar verkligen utseendet på cake popsen, den pastelliga färgen är ju helt underbar! Jag har aldrig vågat mig på att göra cake pops själv men det kanske får bli nu i år! Vi har ju både Olivers och Isacs födelsedagar kvar att fira. Det var nämligen kalastema på denna bloggfrukost. Jag fick massvis med inspiration!

IMG_7748_j IMG_7756_j IMG_7760_j IMG_7775_j

Efter att vi ätit lite frukost höll tjejerna på Jollyroom nämligen ett litet föredrag om hur man lätt kan piffa upp ett barnkalas, och Alfons Åbergs kulturhus VD berättade om verksamheten, och allt gott de gör för barn med olika behov. Jag fick ju äran att höra om det även förra året, och både jag och barnen älskar verkligen detta hus!

Efter att vi hängt en stund hos Alfons Åberg, hängde vi  med Emma  till Slottsskogen för att äta lunch. Vi mötte även upp Antonia där, och fick en lugn stund efter bloggfrukosten. Antonia trodde vi kände varann sen innan jag och Emma, för att vårt prat flöt på så bra, men vi har bara träffats online innan. Kul! Supertrevliga tjejer och jag älskar verkligen min blogg för att jag via den träffar så många gulliga människor! En del av mina vänner har jag faktiskt tack vare min blogg 😀

Isac var inte på sitt bästa humör igår dock, så han var lite grinig emellanåt. Han smet även ifrån mig i Slottsskogen så jag fick upp i bergen och klättra lite. Jag vet dock att han hade jättekul på Alfons Åbergs kulturhus men han saknade sin bäste vän Axel 😀

IMG_7786_j IMG_7814_jIMG_7812_j

 

Kolla Isacs min!

 

Egentligen var jag också bjuden på en förhandvisning av en kaninmusikal på Liseberg, men då logistiken sprack för oss i vår familj så fick vi hoppa över den.

Tack alla inblandade för igår! Jollyroom, Alfons Åbergs Kulturhus samt alla fina bloggare!

4 Comments

  1. Vad kul det var att träffa dig! Vilken härlig människa du verkar vara 🙂 Ser framemot att ses fler gånger 🙂 Jag lånade en av dina bilder och länkade till dig, hoppas det var ok 🙂 Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge