Bloggevent Uncategorized

En dag på stan – bloggevent och lunchdejt

Jag börjar i bakvänd ordning med att visa goodiebag och vinster från dagens bloggevent på Alfons Åbergs kulturhus! Som nämnt tidigare var det Jollyroom som anordnade. Förutom allt detta nedan fick vi även en kickbike, alltså en sparkcykel. Så sjukt bra goodiebag, och jag var en av tio lyckliga att vinna en extra vinst! Jag som aldrig har någon tur 😀

Efter eventet hängde vi på några mysiga bloggande tjejer till Slottskogen, men mer om allt detta i ett senare inlägg. Där ska ni även få se några snyggare foton, givetvis tagna med stora kameran.

    Den här ljuvliga hyllan jag har jag faktiskt haft mina ögon på ett tag, så det kom ju verkligen väl till pass att jag fick denna vinst!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge