Isac

Tokiga älskade unge!

Jo, Isac är ju lite tokig han.

Igår kväll när vi satt och tittade på film hörde vi plötsligt hur Isac låg och småskrek. När jag gick in i sovrummet för att titta till honom såg jag hur han stod på alla fyra och gungade. Ögonen var inte ens öppna på honom. Han stod alltså nästintill i sömnen och övade på att lära sig krypa. Han har blivit helt besatt av det där. Kan tänka mig att det kan vara anledningen till att han sover så uselt just nu. Han vaknade igen någonstans runt halvett inatt och var lite ledsen. Men sedan sov han till runt halv sex, nästan sovmorgon! Vaknade av att han låg på tvären i sängen och babblade för fullt.
Jag själv vaknade inatt med världens ångest. Jag hade drömt en mardröm. Jag drömde att jag hade blivit sjuk – jag hade svullnat upp på diverse ställen på kroppen, och det sved, pulserade och värmde på hela kroppen. Jag fick åka ambulans och oroade mig för att jag inte skulle få vara med Isac så mycket som jag är van vid. Jag hade tydligen brutit en fot också på grund av detta när jag kom fram till sjukan. Det låter ju inte så värst läskigt nu men jag kan lova att jag mådde dåligt när jag vaknade. Jag var illamående, så jobbigt var det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *