Uncategorized

En sådan där dag

Jag har en sådan där dag idag. Bad hair day, kläderna sitter konstigt på kroppen, jag spiller, välter saker och klantar mig i största allmänhet. En envis värk surrar dessutom i huvudet på mig. Huvudvärken tror jag beror på att jag var vaken mellan två och tre inatt. När jag vaknade for en tanke genom huvudet; snälla, kan jag inte bara få sova ostört en hel natt?! Det var det ett tag sen jag gjorde kan jag meddela. Jag längtar tillbaka till tiden då Isac sov som en kung om nätterna!

Men allt bra söt är han ändå min son! Även om han håller mig vaken om nätterna 😉

One comment

  1. Dom är inte roliga dom där dagarna, när dom dyker upp. För det gör dom ju emellanåt för oss alla. Att inte få sova sliter på en, spec om det är under längre tid. Kan han sova borta en natt, så du får sova ostört en hel natt? Det lever man på länge!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *