Uncategorized

Hej kära vår!

Du är välkommen.

Idag har jag promenerat och fikat i solen med några mammor och deras bebisar. Det blev först en promenad i Aspenäs och sedan en utomhusfika på Aludden. Jag blev till och med tvungen att ta av mig jackan, så varmt var det där vi satt. Kan inte annat än skriva att det var fantastiskt gott. För det var det verkligen.
Jag har en fullspäckad vecka framför mig. Den bjuder bland annat på fika inne i stan, babyrytmik, träff på biblioteket och bio. Japp, mamman ska gå på bio på fredag kväll. Jag ska se en romantisk drama också, det blir roligt efter år av actionfilmer, skräckfilmer, sci/fi-filmer och någon enstaka komedi.

One comment

  1. Ja, det är underbart och välkommet, men här får det gärna sluta blåsa… Usch!! Det förstör så mycket och blir så mycket kallare än vad det egentligen är. Hoppas på att det blir massa plusgrader snart =) Så jag kan pula ännu mera i trädgården 😀 Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *