Andra graviditeten

Tittat på bebisen

Idag har vi varit på Ultraljud för att spana in bebisens läge samt moderkakans placering. Den sistnämnda var inget bekymmer, och bebisen låg med huvudet ner. Duktig bebis. Bebisen ligger väldigt långt ner, och kommer förhoppningsvis inte att få för sig några dumheter. Det känns väldigt skönt. Om allt går som det ska så får jag min vaginala förlossning denna gång! Eftersom jag till slut bestämde mig till hundra procent för att jag inte ville veta könet så frågade vi inte om det. Mikael är supernyfiken, men jag känner att det kan få vara en överraskning.

En dag förra våren.

Nu har det regnat ett par dagar, och även blivit plusgrader på natten och morgonen också. Lite mer sol på det, och vi har snart en natur som spricker upp och grönskar. Då ska jag se vad närbildslinserna går för ute i naturen.

One comment

  1. Vad härligt att bebis ligger rättvänd och vi håller tummarna för att den inte får för sig några konstigheter 🙂 Jag var mer nyfiken denna gång än första men vi tog ju inte heller reda på det och det är ju lite extra speciellt det där att det är en överraskning in i det sista 🙂 jag vet att så fort hon kom ut så fråga jag vad det blev, men trodde inte på att det var en tjej då jag var bombis på att det var en pojke till 😉 //Kram Fia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *