Isac

Loka likes Old School

En helt vanlig fast ändå ganska ovanlig dag. Slutade en timme tidigare, och hämtade hem en glad Isac. Han sprang mot mig när jag klev in på utegården. Vi tog en liten promenad bort till Ica. Isac var omväxlande jätteglad och jättesur. Han har allt ett temperament, och det kommer i synnerhet fram när han inte får bestämma. Väl hemma lagade vi en snabb middag, och tur var det. Mikael ville att vi skulle följa med till Isacs farmor och farfar, så han kunde hämta hem sin motorcykel. Jag fick då äran att köra hem bilen.

På Ica plockade jag på mig två av Lokas fyra nya smaker. Har velat testa i evigheter, men inte fått tag i dem. Nu står de i kylen och väntar på att öppnas. Jag är mest nyfiken på den med chokladsmak.

Old school.

Apropå det där med Isacs humör. Stackaren har fått minst en av sina hörtänder alldeles nyss. Den är nästan helt uppe nu. Vi har inte haft en tanke på att det varit en eller flera tänder på gång förrän vi såg det av en slump förra veckan. Jag tror att en del grinighet och annat smått och gott kan härledas till detta. Nog för att vi märkt av trotsåldern från och till ett tag, men den senaste tiden har det varit mycket humörsvängningar. Jag tycker att det är väldigt jobbigt ofta, känner mig mycket mer känslig och lättirriterad som gravid. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge