Uncategorized

Fika, utemöbler och middag

Vilken helg! Även söndagen har varit riktigt härlig. Den började med att vi vaknade upp utvilade. Lite senare åt vi en god frukost allihopa. Både ägg, yoghurt, pålägg och macka fanns på vårt frukostbord.

Halv ett kom Isacs farmor och farfar förbi och fikade med oss. Vi smakade på choklad som vi fått av min kusin med familj. Den var väldigt god. Det tyckte även Isac! Efter att vi fikat gick vi med farmor och farfar bort till möbelaffären här i området för att spana in deras nya utemöbler. Jag och Mikael hittade ett par riktigt snygga stolar och ett matchande bord till vår balkong. Det börjar bli dags att byta ut de möbler som står där, då framförallt bordet ser riktigt tråkigt ut. Vi bestämde även att vi skulle komma med hem och äta en gemensam middag bland annat.

Väl hos farmor och farfar satt vi ute på altanen en bra stund. Isac skrotade runt i trädgården. Han älskar att vara ute. Önskar att vi också bodde i hus så han kunde få vara ute när han ville.

Nu stundar en ny vecka. Det börjar närma sig min sista arbetsdag för ett bra tag. Skönt. Svårt att ge hundra på jobbet när man dels är fruktansvärt trött, dels har fått en obehaglig halsbränna som kommer och går, och dels mest tänker på bebisen och annat som hör till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge