Uncategorized

När en tisdag känns som en måndag

Tisdag, eller måndag? Eller….

Ja, vilken dag är det idag egentligen? Ingen anledning till oro, jag vet att det är tisdag 😉 Men när det blir långhelg och röda dagar, blir man alltid så veckovill tycker jag. Men det är väl inte helt fel, för när torsdagen kommer, och man tror att det är onsdag, så får man ju sig en positiv påminnelse om att det snart är helg! Även om jag älskar mitt jobb, så älskar jag också att vara ledig med min familj. Får verkligen det bästa av dessa två världar. Viktigt med den balansen också.

 

Är det roligt att jobba?

Apropå arbete. Isac frågade mig en rolig fråga häromdagen när vi satt och åt frukost. “Mamma, är det roligt att jobba?”. Jag tror vi hade pratat om mitt jobb lite innan frågan kom. Jag svarade honom att jag tycker att det är jätteroligt att jobba, och berättade lite mer om vad jag jobbar med. Sedan kom vi in på att prata om vad han och Oliver vill jobba med när de blir stora. Lokförare, köra sopbil och att jobba på mitt jobb kom på tal 🙂

När jag var liten ville jag bli författare eller journalist när jag blev stor. Så blev det inte, men jag har däremot jobbat som digital kommunikatör, samt att jag ju har bloggat i över elva år, så det skrivna språket ligger mig fortfarande varmt om hjärtat. Sedan fick jag upp ögonen för fotografering också, så jag har liksom hållit mig inom kommunikation på flera olika vis. 

 

“En blomma till dig, mamma.”

 

I want to ride my bicykle… sjöng Queen när det begav sig. Queen har gjort många bra låtar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *