Foto och Grafisk design

Påsken 2017 – kylig men mysig

Hejdå påsken!

Nu är påsken snart slut för i år. Ganska sen påsk, men ändå fick vi inte något härligt väder! Åtminstone inte uppe i Vara kommun. Men vi har i alla fall njutit av god mat och påskgodis!

Barnen fick varsitt påskägg av påskharen, som de fick leta upp i trädgården hos mormor och morfar. Av gammelfaster och gammelfarbror, som vi var och åt middag hos på påskafton, fick barnen varsin superfin väst och påskgodis av påskharen. Såklart var även påskharen hos farmor och farfar igår. Snäll påskhare det här året 😉 Lördagsgodiset är fixat för många lördagar framöver kan man säga! Förra påsken var påskharen också snäll, för att inte tala om förrförra 🙂

 

Vacker buske.

Vacker tyckte även Oliver att den var, han ville gärna plocka blommor!

 

Ja, jag älskar ju att fota nära…

 

Full aktivitet i busken.

 

Igår var det ändå hyfsat väder på förmiddagen, då passade vi på att greja ute hos mormor och morfar.

 

 Räven hälsade på ett par gånger. Den är vacker! Rädd och nyfiken på samma gång. 

 

Dagens planer

Idag hade vi egentligen tänkt möta upp Susana och Tess och fota inne i stan. Vädret är inte alls fotovänligt, så vi bestämde oss för att skjuta upp det. Istället ska jag fixa lite i trädgården, och även i hemmet. Jag fick med mig en burk med medel mot mossa som jag ska testa. Vår gräsmatta är riktigt ful på vissa ställen, med mycket mossa. Hade varit riktigt fint att få bort den.

Oliver är riktigt taggad på att få gå ut och hjälp mig i trädgården, han frågade om det redan när vi vaknade. Vi köpte små trädgårdshandskar till honom och Isac förra helgen, kan lova att Oliver vill ha sina på sig sen. De och arbetsbyxorna förstås 🙂 Precis som mamma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *