Foto och Grafisk design Uncategorized

En helg i april med massor av kul

Näst sista helgen i april

Känns nästan lite overkligt att det redan är 23 april, och att vi snart går in i maj! Vad tusan hände med mars, och april? Jag har en stark känsla av att även maj kommer att rusa iväg, och vips så är det sommar! Jag älskar maj, så jag hoppas ändå att tiden stannar av lite. Och lika mycket som jag längtar efter semester, så längtar jag ändå inte! Jag vill verkligen njuta av tiden som är nu innan. Det ligger så mycket ljus i dessa månader. Jag har dessutom massvis med roligt inplanerat i jobbet. 

Fullt ös

Igår var det full rulle. Vi började dagen med att gå upp alldeles för tidigt, runt fem tyckte Oliver det var dags. Huga. Jag brukar inte gå upp sådär tidigt om helgerna vanligtvis, men igår kunde jag av någon anledning inte få ro till att ligga och slumra, så då kände jag att jag lika gärna kunde gå ner och göra kaffe. Första koppen kaffe en helgmorgon är magisk!

Dagen bjöd först på städdag här i föreningen. Vädret var kanon för detta ändamål, och vi passade även på att få gjort en del i vår trädgård. Dels fixade vi till en buske som blivit väl yvig, och jag gjorde även en andra, och sista för denna vår, städning av altanen. 

 

Kalas

Slutligen vankades det kalas för mitt kusinbarn. Jag och Isac valde tillsammans ut hennes present i en klädaffär, och Isac blev så stolt när hon öppnade sin present och visade att hon tyckte om den. Innan vi åkte hemåt igen fick vi se några ganska nykläckta lamm! Så söta! Härligt att barnen får möjlighet att se djur på så nära håll. 

Kameran lämnades hemma igår, men vill bjuda på några foton jag tog i fredags kväll. När vi bjuds på så fint kvällsljus bara måste jag ut och fota lite i trädgården.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *