Foto och Grafisk design

Tillbaka i Stockholm igen – hejdå Mumin

Nej, denna gång tänkte vi inte missa frukosten. Det gjorde vi inte heller! Lite efter fem (!) var det dags att äntra frukostmatsalen på båten. Det första jag fick i handen var ett glas mousserande, det kändes ju lite lyxigt och samtidigt udda att inta så tidigt. Innan dess hade vi hunnit vara ute på däck och fota lite – galet vackert! Två trötta och lite griniga barn hindrade oss dock lite, så det blev inte så mycket plåtat. Men ändå – galet vackert som sagt. Frukosten gick inte av för hackor heller, väl värd sitt pris.

 

IMG_4461_sthlm IMG_4475_sthlm

 

Väl framme i Stockholm tog vi oss in till T-centralen, där vi handlade lite dricka. Det var redan varmt och skönt. Vi slappade en stund vid Kungsträdgården igen, vi alla gillade det stället, och när alla affärer öppnade gick vi på en shoppingtur inne i en galleria som låg i närheten. Jag fyndade inne på Solo, fick tre plagg för endast 210 kronor. Vi åt även en tidig lunch, då tåget hem gick 12:36.

 

IMG_4490_sthlm IMG_4491_sthlm

 

Tågresan hem gick lika smidigt som dit, och vi var alla jättetrötta. Oliver somnade precis när tåget började åka, och det dröjde inte länge innan vi andra sov också. Vi drogs med en liten försening på grund av något växelfel, men lokföraren kunde köra in det nästan helt och hållet. Han informerade hela tiden om vad som hände, och vad det berodde på. Imponerande. Alla vet att tåg kan bli sena, men så länge man blir gott informerad så känns det ändå okej. Där har vissa andra tågbolag lite att lära, som Västtågen 🙂

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge