Uncategorized

Dagar att minnas i höstrusket!

Två fina dagar har vi haft, minsann. Riktigt härliga semesterdagar.

Igår slappade vi järnet på förmiddagen, för att sedan bege oss till Floda för att bada med barnens farmor och farfar. Vi åt sedan middag tillsammans, och satt ute till sent på kvällen innan vi rullade hemåt.

Idag åkte vi ut med båten, och lade till på en liten ö i närheten av Kungälv. Där grillade vi massvis med god mat, badade från båten och fikade! Fastän jag smörjde mig känner jag nu att jag bränt mig lite. Förmodligen har jag varit slarvig, för jag känner det bara på vissa ställen. På vägen hem provade jag att köra båten. Det var lite klurigt, inte alls som att köra bil 🙂

 

wp-1469462316642.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge