Uncategorized

Kalsipper och Proteinglass

Dagarna går, och vi njuter av semestern!

Igår hade jag en vän på besök, som jag inte träffat på alldeles för länge. Skäms på oss! Jag fick gosat med bebis, och de stora barnen lekte på bra i vår lekstuga. Mysigt!

Idag åkte vi till Lerum för att göra lite ärenden. Väl där upptäckte vi att affären TGR bommat igen, otroligt trist! En efter en stänger affärerna i Lerum, när inte ens en sådan etablerad kedja vill stanna kvar… Ledsamt. Oliver fick i alla fall välja ett par kalsonger inne på Kappahl, eftersom han skött sina toalettbestyr så himla bra de senaste två dagarna. Inte en enda olycka varken igår eller idag. Inne i parfymeriaffären köpte jag en ny ögonfransböjare, då min gamla är spårlöst borta. Vi köpte också med oss glass hem, och för min del fick det bli en glass jag varit nyfiken på ett tag. Den vad god för att vara nyttig(are?) glass, och ett bra substitut för vanlig glass.

Innan maten gick vi en långpromenad alla fyra, det är skönt att röra på sig. Jag har varit ute och gått flera dagar nu, känner mig skapligt nöjd över detta!

 

wp-image-1438728932jpg.jpg wp-image-1911366920jpg.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge