Uncategorized

TGIF?

Jag har under kvällen badat Isac under vilda protester och tagit på honom pyjamasen under lika vilda protester. Han har legat i bara blöjan en stund och lyckades då slita av sig den! Det har varit stundtals gnälligt och några tårar har trillat nedför kinderna. Nattningen gick smidigt. Tur det, eftersom vi är ensamma jag och Isac sedan i eftermiddags.

Idag har vi haft sällskap av Louise&Alvin. Kaffe har intagits, och bebisarna har lekt, ätit fruktpuré och försökt lära sig krypa. Jag tog några superfina foton på Alvin också, men jag lägger inte upp något av dem eftersom jag inte har frågat om det är okej.

Till middag svängde jag ihop en enkel och väldigt god anrättning. Kycklingfilè, en burk creme fraiche med smak av tomat och basilika plus en burk naturell sådan, lite soja och riven mozarellaost på toppen. Vill man ha det lite mer matigt kan jag tänka mig att det kan passa fint med vitlöksfrästa champinjoner.
Hade jag haft min unna-mig-dag idag så hade jag ätit godis nu. Men jag är så nära på att kunna stänga igen ett par av mina ‘skinnyjeans’ nu. Med andra ord gör det inget att jag inte har något godis i en skål här bredvid mig!

Ett foto på lille filosofen som jag tog tidigare idag.

2 Comments

  1. Ohhhh, vilken underbart fin bild =)
    Ja, bissingarna är charmiga, dock gör dom sig lite mer påminda nu med lite gnäll om dagarna =P men sist höll det i sig tre dagar och detta är andra, så hoppas imorrn är sista =P men sen skrattas det emellan också =P sen kommer han på att visst ja, jag gnällde juh =P Strongt att låta bli godiset, gör inte jag =P Kramen

  2. Vilka ögon, så fin! Duktig du är som låter bli godisskålen! jag ska försöka bli bättre på det jag med, och bara hålla mig till helgerna:-) Får se hur det går!

    Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *