Funderingar Isac

Cash is king

Det är få saker som gör mig så arg som pengar.

Jag blir arg när jag betalar mina räkningar. Ja, det är sant och det är så tramsigt egentligen. Det är ett totalt slöseri på energi rent ut sagt. Men arg, det blir jag likväl. Jag blir också arg på andra människors oförmåga att sköta sin ekonomi. Som i programmet Lyxfällan till exempel. Hur man kan låta rasera sin ekonomi så fullständigt? Hur man kan handla och handla och handla lite till. Utan att ha täckning för det. Jag säger bara en sak apropå pengar – den dagen Mikael tar sin examen är det jag som skålar i bubbel. Inte bara för att fira att han är otroligt grym och en färdig BMA, utan också för att jag äntligen kan börja unna mig lite.
Till något helt annat – jag har anmält mig och Isac till Babyrytmik på Biblioteket nästa vecka. Det ska bli roligt att testa på.

2 Comments

  1. Jag kommer garanterat spana in barnmarknaden i Aspenäs nästa helg. Jag längtar!! 😉 Förresten så är det samma dag en annan barnmarknad på Aspenässkolan. Och den 16 april är det Missionskyrkans tur. Jag vässar min second handfynds blick och ska typ hänga på låset till alla tillfällen. Lite störd är jag nog hi hi =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *