Uncategorized

Blä?

Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig utan att det ska se helt fel ut. Men jag vill bara få det ur mig. Jag är så…

besviken.
Ledsen över hur saker och ting har format sig. Trött på att vara den ständiga projektledaren. Lite småledsen över att mina behov kommer längst ner, alltid sist. Samtidigt vet jag inte längre vad jag har för behov. Ja, det är en omställning att bli mamma. Den pågår ännu.
Jag är rätt trött också. Det är väl helt normalt att vara det. Upp klockan fem imorse. Vällingtajm. Unge herrn ville inte somna om. I med några koppar kaffe i mamman. Sedan tog vi oss visserligen en lång tupplur runt halvåtta och ett par timmar framåt. Men är trött ändå. Det har stundtals varit en kamp att få till det här med läggningarna ett tag nu. Det tar på krafterna.
Så, nu har jag låtit lite pysa ur mig! Känns redan bättre tror jag.

3 Comments

  1. Förstå mig rätt nu. Men GUD vad det är UNDERBART att få läsa en blogg, där man visor känslor och vad man verkligen tycker och känner. Där allting inte alltid är rosa fluff och vita mattor 😉 JAG är den första att hålla med dig och jag kan förstå dina känslor. Det går verkligen upp och ner.

    Och man måste få prata om det. Känns som att det, spec i bloggvärlden, är så tabu att skriva negativa saker om föräldralivet eller vad det än handlar om. Allting ska bara alltid vara underbart och perfekt.

    Nej, så fungerar inte livet. Och jag tycker om ärliga bloggar och människorna bakom dom. Det är äkta! Och det brukar oftast kännas lite bättre när man får ur sig sina tankar 🙂

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *