Isac Oliver

Tacos och ny ljusstake

Igår åkte min man iväg för att träffa några kompisar. Jag och barnen blev upphämtade av deras farmor och farfar, för att sedan tillbringa dagen och kvällen där. Himla mysigt! Vi fikade, kollade på Pippi långstrump samt åt tacos. Till middagen anslöt sig även min ena svägerska och svåger. Vuxet det låter, eller hur?! Hur som helst, väldigt god middag! Vi hann även med att spela ett par omgångar Memory till Isacs stora förtjusning.

Ny ljusstake till nästa jul.

Jag har ju letat med ljus och lykta efter en julig ljusstake. Nu har jag hittat en till, kors i taket. Den kostade 20 kronor på rea hos H&M. Ganska bra pris tycker jag. Fick även klickat hem en korg, som jag tänkte ha i köket till Olivers alla små leksaker, bitringar och skallror. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge