Uncategorized

Min kropp…

Alltså, det är ju skrattretande. Jag har dragit på mig en sträckning i höften eller något sådant. Kan inte riktigt lokalisera exakt var det gör ont, men ont gör det när jag går. Jag tror att jag legat konstigt, eftersom jag hade Oliver bredvid mig nästan hela natten till igår. Eller så har jag felbelastat på något vis. Men oavsett så är det ju rent löjligt, min kropp gör inget annat än bråkar med mig. Mikael missade såklart inte chansen att påpeka att jag börjar bli gammal. Ärligt talat så har det börjat gå utför sen jag fyllde tant! Kanske är dags att börja gå till gymmet igen….

Julafton 2012.
Ännu ett tecken på att man blir äldre… Jag tycker att det här året har gått så vansinnigt fort. Det var ju nyss som vi firade jul förra året. Det här året har dock varit väldigt händelserikt, om än inte mitt bästa år. Att Oliver kom till oss är självklart helt underbart, men på många håll har det varit segt. Men mer om det i min traditionella årskrönika! Sitter förresten och funderar över nyårsmenyn. Att det blir oxfilé är givet, och troligen potatisgratäng. Men sen ska det ju ätas något sött efteråt. Funderar på något med choklad i. Tips?

2 Comments

  1. Jag funderar på någon slags chokladterrin, men hemmagjord muscovadoglass, ev något bär till och ngn dekoration. Kan liksom inte släppa tankarna kring det..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *