Uncategorized

Nu är hon i farten igen…. Tack vare en tidning!

Jag råkade se en annons i en tidning

Tidigare i veckan bläddrade jag igenom en av våra lokala tidningar. Illa, illa! Ett helt uppslag berättade för mig att Jordnära har fått in massa nya blommor, och att de säljer ut sina perenner. Ja, det fick ju bli ett besök idag.

Jag läste någonstans att ett smart sätt att slippa rensa så mycket ogräs är att plantera tätt i sina rabatter. Det funkar definitivt om man som jag har en så kallad mormorsrabatt, med många blommor i olika färger och former. Jag behövde med andra ord köpa lite fler blommor att plantera. Tror jag kom ifrån affären med 8 nya perenner. Det blev bland annat höstaster, solhatt och liten blåklocka. Jag älskar Jordnäras blomsteravdelning! Det enda jag skulle vilja är att de tar hand om sina perenner lite bättre. Under hela sommaren har många sorter sett ledsna ut. Jag blir inte så sugen på att handla skruttiga blommor! Men hur som helst, idag hittade jag en massa fina blommor! 

 

Mina nya kompisar.

 

Bilen full med härligheter.

 

Ljusslinga till lekstugan

Vi brummade därefter vidare till Vimpeln, där jag gick in på Clas Ohlson och köpte en solenergislinga till lekstugan. Nu samlar jag mod för att sätta upp den med vår häftpistol. Jag försöker delegera uppgiften till maken, men han propsar på att jag ska våga sätta upp den själv. Läskigt… Lite rädd att jag inte ska få till det så bra. När det väl blir gjort är jag i alla fall säker på att det kommer bli helmysigt! Det blir pricken över i:et på lekstugan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *