Uncategorized

Photoshoot och iskaffe

Photoshoot inne i stan

För ett  litet tag sedan fick jag en idé om en fotografering jag ville göra. Jag ville fotografera inne i centrala Göteborg, porträttfoton med en känsla av chic möter business. Jag såg framför mig ljusa foton, gärna lite motljus som jag älskar. Jag frågade Emma om hon ville ställa upp som modell, och det ville hon. Jag skickade Emma ett par collage med kläder som jag tyckte skulle passa för vår fotografering, som hon sedan fick ha som inspiration.

Idag efter jobbet möttes vi upp intill Trädgårdsföreningen. Jag vet några riktigt bra gator därborta, och ljuset är helt magiskt! Och ja, det blev faktiskt helt magiska foton tagna idag, om jag får lov att använda det ordet igen. Det blev precis som jag hade tänkt mig och lite till. Kunde inte ha mer tur med vädret. 

 

Iskaffe som avslutning

När vi var klara med vår photoshoot bestämde vi oss för att ta en fika innan vi skulle skiljas åt. Emma ville gärna bjuda mig på en kaffe, så det blev en svalkande iskaffe. Än är inte sommaren slut! Vi har alltid så himla mycket att prata om, så tiden sprang iväg. Verkligen ett fint avslut på en väldigt intensiv vecka på jobbet.

 

Fika på Göteborgs centralstation.

Ett litet smakprov!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *