Isac Oliver

Svårt, så svårt…

Idag är jag hemma med barnen. Isac är känslig för infektioner efter sin operation och ska därför inte vara i skolan eller på fritids.

Det blir en lugn dag, förhoppningsvis kan vi greja lite i trädgården och även hemma. Har också en känsla av att barnen kommer att bråka emellanåt, men jag får försöka hitta på lite saker för oss att göra. Jag vill dock inte sysselsätta dem alltför mycket, då jag dels tycker att de ska försöka använda sin fantasi och leka själva också, samt att jag inte heller vill gå emellan för minsta lilla. Ibland måste de lösa sina konflikter på egen hand. Och ja, det där sistnämnda är svårt, så svårt… Jag har jättesvårt för när de tjafsar och retas, och mitt tålamod tar slut på nolltid!

Igår fyllde mannen min år, så vi firade med gott att äta, och tårta! Jag fick även det första av ett gäng paket från AliExpress. För cirka två veckor sen gjorde jag en beställning på lite smink, borstar och annat inom skönhet. Eftersom allt jag köpte kom från olika bolag skickas de också i separata försändelser. Först ut att anlända var en borste. Spännande att se när nästa lilla paket trillar ner i brevlådan!

 

wp-image-2088221933jpg.jpg wp-image-89608167jpg.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge