Foto och Grafisk design

Fixar med min hemsida

fotoliselotte

 

Japp, som rubriken skvallrar om så håller jag på och jobbar med min hemsida litegrann. Jag har laddat upp en hel del nya foton, och håller just nu på att strukturera dessa så att de ligger i en bra ordning. I det långa loppet har jag tänkt byta över till WordPress, men just nu använder jag mig av en inbyggd funktion hos Loopia. Har inte haft kraft att pilla med WordPress och min hemsida än, och jag känner att det inte är någon brådska heller. Jag jobbar heltid, och har stundtals ett rätt krävande jobb. Jag älskar det, och vill inte byta för något i världen just nu, men det är ett utåtriktat jobb jag har, så det tar på krafterna vissa dagar. Sedan vill jag även finnas till för familjen, och övriga saker hamnar lite i skymundan.

Men, hur som helst, såhär ser det ut. Min bloggadress är en subdomän, så min hemsida hittar du här, på www.fotoliselotte.se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *