Funderingar

Måste nypa mig i armen nästan

En tanke som slog mig häromdagen, är att jag nått många av mina mål i livet, och uppnått många av mina drömmar. Igår när jag satt på ett möte, som jag blivit inbjuden till för att jag är drivande och duktig inom mitt arbete, då kände jag nästan att jag måste nypa mig i armen.  Att jag blivit inbjuden för en så viktig sak, och att jag kan bidra med så mycket.

Ja, bort med jantelagen säger jag om nu någon tycker att jag skryter här! Livet har inte alltid varit en dans på rosor, så mycket kan jag säga till mitt försvar.

 

Dessa mål har jag uppnått med åren, utan inbördes rangordning:

  • Få barn
  • Gifta mig
  • Högskoleutbildning
  • Ta körkort
  • Klättra i karriären och få mer ansvar i min yrkesroll
  • Köpa parhus
  • Bli anlitad som fotograf
  • Lära mig äta grönsaker
  • Bli årets anställd (Burger King)

 


img_3873 img_3837

Foton tagna av: Therese Larsson

 

Ett mål som jag inte uppnått är att arbeta som marknadsförare. Men med tiden har jag kommit att intressera mig för andra yrkeskategorier. Marknadsföringen är en väldigt bra grund att stå på oavsett tänker jag. När Isac var liten drömde jag om att kunna livnära mig helt på min blogg, men den drömmen har jag faktiskt släppt helt, av olika anledningar. Känner bland annat att det konstanta jagandet på följare skulle bränna ut mig totalt.

Att jag uppnått dessa  mål är verkligen roligt, förstå mig rätt nu, men det känns lite tomt? Vad nu liksom? Jag är inte riktigt den som kan slå sig till ro bara. Det är nog dags att sätta nya mål med livet! Spontant tänker jag mig en resa till USA igen, köpa en helt egen bil, klättra ytterligare i karriären – vet redan nu vart jag vill komma i framtiden, köpa villa med stort garage och sätta upp en egen fotostudio. Kul med mål och drömmar, helt klart!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *