Uncategorized

Sunday mode

Typisk söndag

Idag har det varit en ganska typisk söndag här hos oss. Vi har gosat ner oss under en filt framför en film, lekt och tagit det lugnt. Vi har också varit iväg och veckohandlat. Lite städning har vi också hunnit med. 

När vi vaknade imorse fick barnen se att det snöat under natten, till deras stora lycka. Direkt efter frukosten gick de ut för att åka pulka. Jag hängde med ut en sväng också. Bakslag nummer ett har kommit! Lär komma ett par bakslag till, precis som varje år. 

 

Glädje som inte går att ta miste på.

 

Isac har börjat få låna min kamera lite smått, nu känner jag att jag kan lita på att han tar hand om den väl 🙂 Bara när jag är med såklart. Detta tog han på mig tidigare idag. Fint tycker jag, bra komposition!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge