Uncategorized

Jag somnade i soffan!

Soffan var alltför skön

Jag har i veckan skojat om att jag nog skulle komma att somna i soffan på fredagskvällen. Ett glas vin, och sen Zzz….. Nu blev det förvisso inget vin, men somnade gjorde jag minsann! Får bli ett glas vin ikväll istället, eller kanske bubbel! Måste ju bubbla lite för att fira denna vecka.

Mikael åkte iväg till en kompis igår kväll. Jag och barnen satte på Ponyo, och delade på en ask salta pinnar. Halvvägs in i filmen började jag känna att det kröp i kroppen, och beslutade mig för att lägga mig ner och titta istället. Barnen kröp ihop intill mig på varsitt sätt, och nästa gång jag slog upp ögonen sov vi alla på varsin plats. Så kan det gå! Måste för övrigt rekommendera alla filmer i Studio Ghiblis filmstall! De är helt underbara. De har en sensmoral som man får fundera en stund på, men som i alla fall jag alltid kommer fram till är fin. Ofta tycker jag att den handlar om att den som är god mot andra är den stora vinnaren.

 

Rensa i rabatterna

Jag har börjat längta efter att få ta mig an rabatterna hemma nu! Jag lämnar både löv och gamla vissna delar i många rabatter och på många växter, för att skydda växterna under vintern. På våren är det sedan dags att börja rensa! Jag tror att jag ska vänta lite till i alla fall, någon vecka eller så. Har sett fler vårtecken i rabatterna nu, krokusar lär titta upp här inom kort! Vi får inga snödroppar verkar det som, minns inte om vi fick det förra året eller inte. Det måste vi plantera till hösten, är ju finaste vårtecknet!

Nu ska jag mysa hela helgen, och ladda batterierna inför nästa vecka. Den blir säkert lika rolig och intensiv som denna varit!

 

Foto från förra året. Är taget i mitten på mars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge