Isac Oliver Uncategorized

Studiedag på förskolan

image

 

Japp, som rubriken lyder har det idag varit studiedag på barnens förskola. Klockan halv sju ringde barnens inbyggda väckarklocka idag, men jag hade sovit i nästan åtta timmar, så det kändes faktiskt helt okej! Vi har haft en bättre dag, jag och barnen. Minimalt med konflikter, inte så mycket syskonbråk mellan barnen, och stundtals riktigt härligt väder. Mitt tålamod har varit bra också 😉

Vi har tack vare vädret varit ute större delen av dagen. Jag har med barnens hjälp fortsatt rensa ogräs (evighetsgöra?), barnen har cyklat, lekt i sandlådan, vi har tvättat två maskiner tvätt, och även tagit en promenad i skogen. Till lunch stekte jag pannkakor, vilket uppskattades av barnen. I vår familj är det pappan som är okrönt mästare på att steka pannkakor, men Isac var nöjd med mina också. “Du kan ju, mamma!” 😉 När pappan i familjen kom hem skålade vi i lite barnbubbel som han fått som avtackning på sin förra arbetsplats. Nu har han gått vidare mot nya äventyr!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *