Isac Oliver Uncategorized

Isac och Oliver

Kikar in med några bilder på mina två lyckopiller, Isac och Oliver.

Det är mycket på gång just nu. Isac går sina sista veckor på förskolan, för att sedan istället träda in i förskoleklass, och på fritids. Tror det kommer gå superbra, verkar vara en bra skola av det jag hört, och mitt intryck säger mig även det. Har varit på ett möte om dessa två verksamheter, och det blir lite annorlunda. Barnen får ta mer eget ansvar till exempel. Men det är ju ett naturligt steg 🙂

Oliver fortsätter såklart på förskolan, och även om han fortfarande är ledsen och arg när jag lämnar vissa dagar, så vet jag att han har det toppen. De få gånger jag fått äran att hämta honom har han haft så kul med sina kompisar, och det berättar även hans fröknar. De säger också att Oliver är en fin vän, att han är både omtänksam och bra med andra barn. Lite stolt blir man allt 🙂

 

image

Denna lilla krabat är inne i en så underbar ålder just nu! Visst, det märks att han är i treårsåldern med tanke på hans enorma envishet, och vilja att bestämma, men han bjuder på så mycket underbart prat och goa skratt också. Oliver älskar att leda runt Isacs ena springcykel. Han har två, så det är nog ingen dum idé att låta Oliver ta över den ena. 

image

Så sant som det är sagt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *