Foto och Grafisk design

Min helg- bloggen blir lidande när agendan är fullspäckad

Dåligt bloggande här, fullt upp med att hitta på roliga saker och hänga med familj och vänner. Då får bloggen bli lidande, men så är det 🙂 Hoppas ni kan förlåta mig 😉 (Min pappa hörde av sig och frågade om min dator gått sönder, då jag inte bloggat på några dagar, haha)

Fredagen bjöd på grillat i Floda, otroligt gott! Gårdagen bjöd på inflyttningsgalej hos Jessica och Kalle.  God mat och trevligt umgänge. Vi hade riktigt mysigt! Och vad bjöd den här dagen på, tro? Jo, massor med trädgårdsarbete! Klippt gräsmatta, rensat ogräs, styrt upp i rabatter och med buskar som blivit väl yviga, vattnat blommor, sopat altanen… Ja, vi fick gjort rätt mycket faktiskt. Och på eftermiddagen fick vi middagsbesök. Barnens farmor, farfar och faster med sambo! Vi grillade massvis med gott, och jag fixade bakad potatis i ugnen. Jag är fortfarande proppmätt. Grillat är allt bra smarrigt.

 

IMG_3669_middag IMG_3676_middag IMG_3682_middag IMG_3683_middag

Foton från dagens goda grillmiddag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *