Uncategorized

Stegtävlingen – dag 2

Jag måste säga att den här stegtävlingen är fantastisk. Den har fungerat som en välriktad spark i baken på mig. Inte för att jag alltid är lat, men den får mig att röra mig mer. Jag har tagit en lång promenad både igår och idag. Imorgon blir det träning som vanligt, men jag ska denna vecka utöka detta och troligtvis besöka gymet både på fredag och söndag. Håll tummarna för att jag får tummen ur!

Det är skönt att röra på sig, framför nu när det är så fint väder. Tog med mig kaffe i en termomugg förut och promenerade min vanliga rutt nere vid Aspen. På vägen dit såg jag knoppar på buskarna, krokus i rabatterna och glada änder som var uppe och spatserade på torra land. Om en månad kommer vi att se ännu mer grönt och då kan jag förhoppningsvis lägga undan mina handskar.

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *