Uncategorized

En dag som alla andra?

Vilken dag, va! Den börjar med att en kund försöker blåsa mig med ett aprilskämt. Ganska roligt. Eftersom vi har en stegtävling på jobbet ville vi passa på jag och Carina, min kollega, att ta en promenad bort till en mataffär på Friggagatan på lunchen.

Sagt och gjort. Vi traskar iväg i vårvärmen och rätt som det är kommer vi fram till ett område där några byggarbetare är i full färd med att… ja, utföra sitt arbete. När de får se att vi kommer gående stannar de upp och vrålstirrar på mig. Ja, det är sant. När vi passerat dem börjar samtliga busvissla. Just då undrade jag om det verkligen var Sverige jag befann mig i?! Något pinsamt, som jag alltid tycker, men jag får erkänna att jag tog det som en fin komplimang!

När jag träffar mina kusinbarn Oscar och Julia vill de alltid låna min kamera. Så det här kortet har Julia tagit!

Idag mår jag inte så bra. Så jag tvingades avboka veckans höjdarpass på gymet; bodypumpen på onsdagarna. Jag får stanna hemma och vila upp mig istället. Jag ska försöka härda ut så att jag åtminstone kan jobba veckan ut. Att ligga hemma och stirra in i väggen är ingenting för mig!

En dag som alla andra? Knappast.

3 Comments

  1. Du får väl för faan skylla Dig själv tt du har blivit avkomma till mig.

    // Snyggve-Hank

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *