Uncategorized

Nu stillar jag er nyfikenhet!

Jag kanske ska ta och berätta vad det är jag har hintat om ett tag nu, så ni slipper undra, era nyfikna själar! Och nej, jag klandrar er inte, är minst lika nyfiken själv.

Jo, så här är det. Jag känner inte att jag kommer någonstans i min karriär. Inte heller får min hjärna någon stimulans. Därför har jag tagit ett beslut som går ut på att jag kommer att gå ner i arbetstid och istället studera på heltid. Jag kommer att studera på distans som det ser ut nu. Jag har sökt kurser som berör grafisk design och kreativitet på olika sätt, samt webdesign, projektledning och psykologi. Än så länge.

Anledningen till varför jag inte velat skriva något förrän nu är att jag ville ha på papper att jag får tjänstledigt innan. Jag är väldigt glad över mitt beslut, och jag kan lova er att jag funderat ut en ekonomisk strategi. Hade aldrig tagit detta beslut om det hade funnits en risk att jag skulle äventyra vår ekonomi. Den största skillnaden kommer att ligga i det faktum att jag får sluta shoppa och festa mindre. Eller så får jag festa billigare, och hänga på Chalmers eller något!

Det känns underbart i hela kroppen att jag ska studera efter sommaren. Tror det är Mikael som fått igång min lust igen i och med att han studerar. Han slukar sina nyupptäckter, och det vill jag också göra. Jag känner att det finns ’hål’ i min utbildning, och vill därför komplettera denna med ett antal olika kurser. Detta kommer förhoppningsvis göra mig mer attraktiv ute på arbetsmarknaden.

Jag har trippat på moln i flera dagar nu och längtar för en gångs skull mer till hösten än till sommaren. Men jag ska njuta av sommaren först, jag lovar!

One comment

  1. Fan va roligt det låter! Jag hade mer än gärna också gjort så men tyvärr så klarar inte ekonomin det =( Hoppas att det kommer gå så jävla bra för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *